Energielabel Rotterdam - erkend deskundigen Rotterdam

Energielabel Rotterdam:

Hier vind je de erkend deskundigen voor het woning energielabel met het 'sleutelwoord' (tag) Rotterdam:

Wil je een definitief energielabel voor je woning? Alleen gecertificeerde erkend deskundigen mogen het definitief energielabel bepalen. Op deze pagina vind je de erkend deskundigen voor het woning energielabel, geselecteerd op het sleutelwoord Rotterdam. Gebruik het menu om alle erkend deskundigen van je provincie te tonen of klik hier voor de meer dan 500 erkend deskundigen op EnergieDeskundig.nl!


HI-plus-advies- erkend deskundige voor het woning energielabel. Alles over deze en meer dan 500 andere erkend deskundigen op EnergieDeskundig.nl!
010 22 33 814

HI-plus advies

HI-plus advies is een onafhankelijk en gecertificeerd adviesbureau dat tevens een maatwerkadvies voor uw woning kan opstellen. Het advies geeft aan hoe u het energieverbruik kunt verlagen en het energ
fallback-no-image-2158
010 268 10 08

Klaassen PBOV

Even voorstellen: Michel Klaassen, bouwkundig adviseur Wie: Michel Klaassen, eigenaar van Klaassen PBOV Waar: Rotterdam. Specialisatie: Klaassen PBOV is een (kleinschalig) bouwkundig adviesbureau e

EnergieDeskundig.nl helpt je de juiste erkend deskundige te vinden. Hier vind je de erkend deskundigen voor het woning energielabel met de tag Rotterdam Klik hier voor de pagina met het totaal overzicht van alle erkend deskundigen.

Energielabel Rotterdam -> Het energielabel voor woningen samengevat:

(klik hier voor de uitgebreide energielabel uitleg)

Een energielabel laat zien of iets zuinig of onzuinig is ten opzichte van soortgelijke producten. Dit kunnen stofzuigers, auto’s of woningen zijn. Het energielabel voor woningen deelt vergelijkbare gebouwen in afhankelijk van hun energiezuinigheid. Hierbij worden categorieën van A tot en met G gebruikt. Energielabel A staat voor een zeer energiezuinig gebouw en een G betekent juist dat het gebouw zeer onzuinig met energie is.

Iedere woning en ieder bedrijfsgebouw dient al sinds 2008 op het moment van verkoop of verhuur zijn te zijn voorzien van een energielabel. Dit had echter lange tijd weinig aandacht omdat het vooral een Europese maatregel was. Sinds 2015 heeft Nederland deze regels serieus ingevoerd en kan er worden gecontroleerd op de aanwezigheid van een definitief energielabel bij verkoop, verhuur en oplevering van gebouwen.

In 2015 is daartoe op basis van algemene criteria voor alle woningen in Nederland die nog zonder energielabel waren een voorlopig energielabel vastgesteld. Dit voorlopige energielabel kun je definitief maken via de overheidswebsite energielabelvoorwoningen.nl. Op deze site doorloop je een groot aantal schermen waarin je aangeeft wat de situatie voor jouw woning is met betrekking tot de mate van isolatie van de vloer, de muren, de ramen en het dak. Daarnaast specificeer je eventuele installaties voor verwarming, warm water, ventilatie en andere duurzame technieken waarover je woning mogelijk beschikt.

Op basis hiervan zal een door je zelf te selecteren erkend deskundige je aanvraag beoordelen en –als alles in orde is- een definitief energielabel voor je woning verstrekken. Dit energielabel is 10 jaar geldig.

Energielabel Rotterdam: EnergieDeskundig.nl is een onafhankelijke website met veel informatie over het woning energielabel, een overzicht van alle aanvraag schermen met tips en de informatie van meer dan 500 erkend deskundigen!

Ben je zelf erkend deskundige en wil je je gegevens toevoegen of actualiseren? Graag! Klik hier om te lezen hoe dat kan!