Woning energielabel aanvragen

Alles over het energielabel voor woningen & de erkend deskundigen!

Vind jouw erkend deskundige!

Wil je een definitief energielabel voor je woning? Dan heb je een erkend deskundige nodig. Want alleen gecertificeerde erkend deskundigen mogen het definitief energielabel bepalen.

Wil je een definitief energielabel voor je woning? Dan heb je een erkend deskundige nodig. Want alleen gecertificeerde erkend deskundigen mogen het definitief energielabel bepalen. Alleen hoe kies je de juiste deskundige? Als je het aanvraagproces voor je energielabel op energielabelvoorwoningen.nl hebt doorlopen moet je uiteindelijk een erkend deskundige kiezen. Het is alleen niet eenvoudig om tot de juiste keuze te komen, maar… Daarom presenteren een 50 tal van de 1137  bedrijven zich hier en kunt u die onderling vergelijken.

Gelukkig hebben wij hier een Lijst  met 825 mensen die het label af kunnen melden en een Lijst met 1137 bedrijven die zich bezig houden.Hier heeft u overzicht van het complete speelveld.

 deskundigen met een beschrijving van de service, prijs, de regio waarin gewerkt wordt en de reactietijd!  Ben je zelf erkend deskundige? Registreer je hier zodat je gegevens worden opgenomen op EnergieDeskundig.nl!

alles over het energielabel voor woningen

Duidelijke uitleg, slimme tips & een forum! 

Bekijk hier alle vragen die bij het aanvragen van een energielabel voor je huis via energielabelvoorwoningen.nl gesteld worden. Helder uitgelegd, met alle instructie’s en met praktische tips voor het bewijzen van de woningkenmerken die aan een beter energielabel bijdragen!… Zo behaal je de maximale score voor het juiste energielabel en verhoog je de verkoop- of verhuur waarde van je woning! Ook belangrijk: op deze pagina vind je alle regels over het woning energielabel.

Aanbevolen erkend deskundigen: