Spijkers Energie Advies

Tilburg +31 6 25 47 41 43
Website Contacteer deskundige
Logo Spijkers Energie Advies.jpg

Spijkers Energie Advies is een onafhankelijk adviesbureau dat zich richt op energie advies in de breedste zin des woords. Wij zijn een jonge, ambitieuze onderneming die graag deze uitdaging aangaat.
Onze diensten bestaan uit technisch en/of financieel advies en tevens procesbegeleiding om te komen tot een integrale oplossing die voldoet aan de wensen en behoeften van de klant. De vakgebieden van Spijkers Energie Advies zijn onder andere Thermografisch onderzoek, energielabeling en maatwerkadvies (EPA-W & EPA-U), GPR-berekeningen en Passiefhuis-berekeningen.

De werkzaamheden zijn gericht op de bestaande gebouwde omgeving en nieuwbouw, van zowel woningbouw als utiliteitsbouw.
Wij werken voor een diversiteit aan opdrachtgevers: particulieren, bedrijven, gemeenten, woningcorporaties en projectontwikkelaars.

Centraal in onze aanpak staat het verbeteren van de kwalitatieve omgeving voor wonen, werken en ontspannen met als beoogd resultaat een verlaging van energielasten.
Spijkers Energie Advies wil door zijn inzet ook een bijdrage leveren aan een verantwoorde maatschappij en een beter klimaat. Voor nu en in de toekomst.


Persoonsnaam

M.J.J. (Martijn) Spijkers

Website Link www.spijkersea.nl
Telefoon nummer +31 6 25 47 41 43
Plaats Tilburg
Prijs (Euro) € 20,-
Reactietijd (dagen) 1
Lid geschillen commissie ja
EPA gekwalificeerd ja
Lid branchevereniging ja
Betalings mogelijkheden factuur
Werkgebied landelijk
afstand: Unknown
Adres Tilburg
Provincie
Zoekwoorden               
Geen feedback ontvangen