Woninglabelcheck

Baardmannetje 3, Nieuw-Lekkerland 0619 616 691
Website Contacteer deskundige
Portretfoto bij de molens 3.jpg

U bent opzoek naar een Erkend Deskundige! Wat kan ik voor u doen? Mogelijk wenst u uw woning te verkopen en bent u op zoek naar iemand die het energielabel kan registreren? U kunt mij bij het selecteren van een erkend deskundige op www.energielabelvoorwoningen.nl vinden door bij Zoeken: Damsteeg in te voeren.

Wat kan ik als erkend deskundige nog meer voor u doen?
Naast erkend deskundige ben ik gediplomeerd EPA-Adviseur. Met een software programma van Vabi kan ik vrij exact uitrekenen wat u aan energie kunt besparen door verbeteren van de isolatiewaarde van de buitenschil van uw woning. Daarnaast kan ik samen met u bekijk welke mogelijkheden er zijn de woning waar u nu in woont, of eventueel nieuw aan te kopen, woning energie neutraal te maken. Dit kan betekenen dat u investeerd in duurzame installatie in plaats van dat u jaar in jaar uit een hoge energienota ontvangt. Wist u dat er voor veel duurzame installatieconcepten een aanzienlijke subsidiebedrag te verkrijgen?

Spreken uit ervaring
Op dit moment ben ik verantwoordelijk voor sloop- vervangende nieuwbouw van sociale huurwoningen. Onder de huidige bouwregelgeving is deze al zo energiezuinig dat het gasverbruik op jaarbasis minder dan 400 m3 is. Inmiddels heb ik me in diverse lucht- en bodemwarmte technieken verdiept en weet dat Nul op de meter eenvoudig te realiseren is. De berekeningen wijzen uit dat investeren in duurzame installatieconcepten gedurende de theoretische levensduur van de installatie aanzienlijk meer opbrengt dan het kost. Uw huis verdient het!

Bouwkundige expertise gewenst
Het is zeer onverstandig te isoleren zonder dat er gekeken wordt naar ventilatie! Is dit niet in evenwicht dan kan er zomaar een ongezond binnenmilieu ontstaan met schimmelvorming als resultaat. Het spreekwoord zegt: Voorkomen is beter dan genezen. Met mijn inmiddels 35 jaar ervaring in bouwen en ventileren bent u op het juiste adres: Meer weten: www.woninglabelcheck.nl


Persoonsnaam

Arjan Damsteeg

Website Link Bezoek link hier
Telefoon nummer 0619 616 691
Plaats Nieuw-Lekkerland
Prijs (Euro) €15
Reactietijd (dagen) Gemiddeld in 1 dag
Lid geschillen commissie ja
EPA gekwalificeerd ja
Lid branchevereniging ja
Betalings mogelijkheden iDeal of factuur
Werkgebied landelijk
Land Netherlands
Provincie Zuid-Holland
afstand: 38 Kilometers
Adres Baardmannetje 3, Nieuw-Lekkerland
Provincie
Zoekwoorden     
Geen feedback ontvangen