Uitleg voor erkend deskundigen: registratie op EnergieDeskundig

Energielabel veel gestelde vragen

Ben je erkend deskundig voor het woning energielabel? Registreer je dan op EnergieDeskundig.nl!

Is dat waardevol?

Ja! Want EnergieDeskundig.nl heeft sinds eind 2015 gemiddeld meer dan 150 unieke bezoekers en 700 pagina weergaven per dag! Allemaal van bezoekers die zoeken naar erkend deskundigen zoals jij, zorg dat ze je kunnen vinden! Zij kunnen via EnergieDeskundig.nl contact met je opnemen om je diensten te gebruiken. Bekijk hier 12 voorbeelden van veel gestelde vragen die via EnergieDeskundig.nl worden gesteld.

Via EnergieDeskundig.nl wordt vaak een erkend deskundige uit de directe omgeving gezocht. Eventueel met een verzoek om die tegen betaling op locatie langs te komen. Soms zelfs voor bedrijfspanden of voor alle woningen van een vereniging van eigenaren.

Registratie op EnergieDeskundig.nl is makkelijk en in een paar minuten gedaan!:

Je kunt kiezen voor een registratie met normale of uitgelichte vermelding:

 Zonder link ruil  Met link ruil
 Uitgelichte vermelding  40 Euro per jaar (inclusief BTW)  25 Euro per jaar (inclusief BTW)
 Normale vermelding  15 Euro per jaar, 1e jaar gratis  Gratis

 

Met de uitgelichte vermelding wordt je registratie weergegeven op de start pagina en bovenaan de pagina van jouw provincie. Beide in combinatie met de andere erkend deskundigen die uitgelicht vermeld worden. Een goede keuze want de pagina’s van de uitgelichte deskundigen worden gemiddeld 4 keer vaker bekeken dan die van de normale registraties!

Je kunt (de verlenging van) je registratie via de site betalen via een veilige betaallink en dan kiezen voor iDeal, PayPal of directe bankoverschrijving. Je dient je registratie minimaal 1 keer per jaar te verlengen.

Link ruil betekent dat je een link naar EnergieDeskundig.nl plaatst vanaf je eigen website waarop je diensten als erkend deskundige worden aangeboden. Als je de pagina waar je deze link hebt geplaatst naar info@erkenddeskundig.nl mailt dan ontvang je hiervoor een kortingscode. Deze kortingscode levert 15 Euro korting op. Bij het betalen van je registratie of verlenging kun je deze kortingscode invoeren.

Uitleg van de registratie en jaarlijkse verlenging van je registratie:

1: Klik op inloggen of registreren om met je gebruikersaccount in te loggen.

EnergieDeskundig-01-Inloggen-Registreren

2: Log in met je gebruikersgegevens (indien nodig: vraag je wachtwoord opnieuw aan of maak een nieuw gebruikersaccount aan).

EnergieDeskundig-02-Inloggen-Registreren

3: Ga naar je account pagina als je bent ingelogd (na inloggen kom je automatisch op deze pagina).
Op je account pagina heb je de volgende opties (in het menu aan de linkerkant):

EnergieDeskundig-03-AccountPagina

4: Overzicht: de eerste optie “overzicht” op de account pagina (zoals bij nummer 3 beschreven) brengt je terug naar de account pagina zelf. Hier vind je de menu opties en een samenvatting van berichten die aan jou zijn gestuurd en betalingen die je hebt gedaan om je vermelding te publiceren.

5: Mijn account: Hier kun je je gegevens als gebruiker bijwerken. Je registratie als erkend deskundige (met normale of uitgelichte vermelding) is hieraan gekoppeld maar vindt afzonderlijk hiervan plaats.

EnergieDeskundig-05-GebruikersAccount

6: Manage vermelding: kies deze optie om je als erkend deskundige op EnergieDeskundig.nl te registreren of om je bestaande registratie aan te passen of te verlengen. Kies hierbij voor de normale of de uitgelichte vermelding.

EnergieDeskundig-06-Maak-Vermelding

6B: Inschrijven. Maak vermelding stap 2: schrijf je in en voer al je gegevens als erkend deskundige in.

EnergieDeskundig-06B-Inschrijven

6C: Opslaan. Sla je gegevens op. Je registratie wordt gepubliceerd zodra je betaling is ontvangen!

EnergieDeskundig-06C-OpslaanEnergieDeskundig-06Cii-Kies-voor-betalen

6D. Betalen. Als je op betalen klikt dan kom je op het scherm met betaal opties. Korting: Als je een link vanaf je eigen relevante site naar EnergieDeskundig.nl hebt geplaatst dan ontvang je hiervoor 15 Euro korting. Stuur een email met de pagina met de link naar wouter@energiedeskundig.nl dan ontvang je hiervoor een kortingscode per email. Voer deze kortingscode hier in.
Als je voor normale vermelding hebt gekozen dan wordt je inschrijving daarmee automatisch gepubliceerd (of de publicatie wordt daarmee verlengd).
Als je voor uitgelichte vermelding hebt gekozen dan wordt het te betalen bedrag met 15 Euro verlaagd.

Indien van toepassing: betaal het resterende bedrag. Kies hier je bank en klik op de groene knop om naar het scherm van onze betalingspartner (Mollie) te gaan en het (resterende) bedrag te voldoen. (We gebruiken de zakelijke bankrekening en het BTW nummer van VeiligeVoeten.nl hiervoor).

EnergieDeskundig-06D-Betalen

EnergieDeskundig-06Dii-Betalen

7: Bekijk vermelding: Bekijk je registratie zoals site bezoekers deze zien. Als je een rode streep ziet (zoals in de voorbeeld weergave) dan is je registratie nog niet (of na meer dan 1 jaar niet meer) voor bezoekers zichtbaar. Dit zal zijn omdat je betaling nog niet is verwerkt. Als je vermelding is betaald dan wordt je registratie automatisch (weer) gepubliceerd (of blijft deze gepubliceerd bij verlenging). In dat geval is je vermelding via de optie ‘mijn vermelding’ zichtbaar zonder rode streep. En uiteraard is je vermelding dan tevens zichtbaar via alle weergaven voor bezoekers van EnergieDeskundig.nl.

EnergieDeskundig-07-Mijn-Vermelding

8: Mijn berichten: hier vind je het overzicht van de berichten die door bezoekers van de site aan je zijn gestuurd. Je ontvangt hier ook altijd een email van. En het beantwoorden van de berichten kan alleen via de email.

EnergieDeskundig-08-Mijn-Berichten

9: Bekijk profiel: overzicht van je gebruikersprofiel zoals dat voor bezoekers zichtbaar is (dit wordt overigens weinig gebruikt).

EnergieDeskundig-09-Bekijk-Profiel